Golden Retriever köpek fiyatları konumuzda sizlere Golden Retriever köpek sahiplendirme ücretlerinden bahsederken aynı zamanda Golden Retriever ırk özelliklerinden de bahseceğiz. Köpek Çiftliğimize ait yavrularımızı internet sitemizin anasayfasından görüntüleyebilirsiniz.

Golden Retriever Türkiye’de en çok tercih edilen ırklardan birisidir. Golden retriever ırkı köpekler oldukça zeki ve sevimli olduklarından dolayı en sevilen ırklar arasında yer alır. Sevgi dolu enerjik ve oyuncu olan Golden Retriever ırkı köpekleri tercih ederken mutlaka köpek çiftliklerine danışmanlısınız. Satılık köpekler arasında en çok bilinen ırk olmasına rağmen ırk özellikleri hakkında yanlış bilgiler mevcuttur.

golden köpek fiyatları

Golden Retriever yavrudan itibaren alınmalıdır. Apartman dairesinde bakacaksanız ona göre yetiştirmeli ve eğitimini vermelisiniz. Yavrudan itibaren aldığınız zaman işinizin daha kolay olduğunu hatırlatmak isteriz. Satılık köpek alırken mutlaka yavru almaya özen göstermelisiniz.

Golden Retriever zeki bir ırk olduğundan en kolay eğitilen köpeklerden birisidir. Temel itaat, ileri itaat tuvalet eğitimleri rahatlıkla verilebilir. Bununla birlikte sosyalizasyon eğitimine genelde gerek kalmaz. Diğer evcil hayvanlarla rahatlıkla anlaşabilir. Aile bireylerine oldukça bağlı olan Golden Retriever ırkı çocuklarla da anlaşmayı çok sevmektedir. Golden köpek fiyatlarından önce mutlaka düşünmeniz gereken bir diğer konuda bir köpek sahiplenmenin sorumlukları olacaktır. Satılık köpekler konusunda uzman köpek çiftliğimizi arayarak detayları öğrenebilirsiniz.

Satılık yavru köpekler arasında saldırganlık özelliği olmayan köpeklerden bir tanesidir. Ortalama ömürleri 10 – 12 yıl arasında değişiklik gösterir. Ev yemekleri ile besleyebilirsiniz. Fakat bu sağlıklı olmayacağı gibi kilo kontrolünü kaybedebilirsiniz. Bu açıdan mama ile beslemenizi öneriyoruz.

Golden Köpek Fiyat Aralıkları

Golden Retrieveri köpek çiftliklerinden ve petshoplardan sahiplenebilirsiniz. Köpek çifliklerinden sahiplenmenizi önermekteyiz. Sebebi ise köpeğin nereden geldiğini asıl kaynağından alacağınızı bilmeniz olacaktır. Golden köpek fiyatları köpek çifliklerinde ortalama 1250 – 1750 lira arasındayken petshoplarda da 1500 – 2500 TL arasında değişmektedir. Bu rakam bazı büyük şehirlerde artabilmektedir. Örneğin İstanbul’un bazı semtlerinde 3000 – 4000 TL olabilmektedir.

İyi bir Golden Retriever fiyatı 3000 liraya yaklaşmaktadır. Kaliteli bir Golden sahiplenmek istiyorsanız fiyattan çok güvenilir yer araştırmanızda fayda var. Pahalı köpek demek kaliteli köpek anlamına gelmiyor. Bu açıdan detaylı bir araştırma yapmanızı öneriyoruz.

 

19 YORUM

  1. Merhaba .. Benim adım Aydın Ertan ve Türkiye’nin vatandaşı, “Kredi Finansmanı Evi” adında bir kredi şirketine teşekkür etmek istiyorum. Banka tarafından kredi almaktan birkaç kez reddedildikten sonra reklamlarını aldım çevrimiçi denemeye karar verdim, çünkü bana yardım edecek kimsem yok ve neyse ki, bazı kağıt işleri imzaladıktan ve gerekli prosedürleri tamamladıktan sonra kolayca kredi aldım ve tanıklığımı çevrimiçi olarak paylaşmaya karar verdim. Benim gibi aynı durum, her tünelin sonunda ışık olması ve sorunlarının çözümünü bulmaktan vazgeçmemesi umuduyla olabilir. Ayrıca, finansal desteğe ihtiyacınız varsa onlarla iletişime geçebilir ve ayrıca bilgilerini çevrimiçi ortamda nasıl edindiğinizi anlatabilirsiniz.

    E-posta adresi: creditfinancierhome@gmail.com

YANIT VER

Lütfen yorumunuzu yazın!
Lütfen buraya ad/soyad bilgilerinizi yazın